-
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
αυτό που έχω καταλάβει απ' την ιστορία που έχω ακούσει πολλές φορές, είναι πως για να γ@μήσει δεξιός το '80, έπρεπε να πάει σε κομμουνιστική χώρα φορτωμένος δώρα... πρέπει να έπεφτε πολύ φτύσιμο απ' τις Πασόκες, την εποχή της περμανάντ!...
Δυστυχως ειδικα την δεκαετια του 80 (τα χει δει παιδικος μου φιλος, Ρωσος) ετσι ηταν τα πραγματα και δεν ειναι τυχαιο που μετα την πτωση του τοιχους γεμισαν τα δυτικα μπουρδ@/@ με γυναικες απο κεινα τα μερη.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και για το φόρουμ σας και για τα μέλη που αναρτούν ή συμφωνούν με αυτά τα ακούσματα.Εεεε??? Ποιανού φόρουμ? Κάτι έχεις μπερδέψει....
-
@megane98hp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
... και ιδού λοιπόν ο λόγος που ο κομμουνισμός είναι η μόνη λύση!!!
Για την αγαμία των δεξιοφρόνων;
Μάλλον κάποιοι δεν καταλάβατε τι έγραψα. Ξαναγράφω...
Από το Βερολίνο του καπιταλισμού, πέρασα στο Βερολίνο του κομμουνισμού. Κι επειδή βλέπω το διακωμωδείτε επειδή είπε τη λέξη κολυνός που χρησιμοποίησε ένας αριστερός, απλά να το πω αλλιώς, ο κόσμος στο ανατολικό πεινούσε παιδιά!!!
Αν πάλι δεν καταλάβατε, συνεχίστε να μιλάτε για το πήδημα του δεξιού και για τις παστίλιες για τον πόνο του άλλου!!! -
@megane98hp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κι επειδή βλέπω το διακωμωδείτε επειδή είπε τη λέξη κολυνός που χρησιμοποίησε ένας αριστερός, απλά να το πω αλλιώς, ο κόσμος στο ανατολικό πεινούσε παιδιά!!!
Προφανώς και πεινούσε! Μόνο οι του κόμματος έτρωγαν τα πάντα, οι άλοι με δελτίο και αν. Μιλάμε για μεγάλες πείνες, από ανθρώπους που ζούσαν εκεί.
-
Παπαδιά, τέρμα τα ψέματα. Πάρε καμία από τις μάσκες-αλεξιπτωτα σου να προστατευτείς από τις ροχαλες. Σιχαμα.
Ήταν η μέρα πάντως απολαυστική. Μάθαμε ότι οι Ζαιοι θα πουλούσαν την ΔΕΗ και ότι μας έβαλαν στα μνημόνια. Και ακόμα δεν έχει χαθεί εντελώς η ψυχραιμία...
Αλλά οσο αντίστοιχα ο Τσουκαλάς κάνει δημοσιογραφία και συμφωνούν κάποιοι αντί να αξιοποιήσουν την (θεωρητικά) εξαιρετική ευκαιρία απο το τραγούδι "να δείξουν ανωτερότητα" τόσο καταλαβαίνουμε όλοι μαζι ότι το όνειρο τελειώνει...
Βέβαια αυτό είναι ένα τραγούδι με αστεία απήχηση. Ο θάνατος του Ζακ όμως αληθινός. Αλλά άντε, ας τον αφήσουμε αυτόν και ας δεχτούμε "για την οικονομία της συζήτησης" ότι ήταν περιθωριακός και...την πατησε.
Τι λένε οι εξηγήσεις των γερμανικών αρχών για το θάνατο του συμπατριωτη μας αντίστοιχα;ΥΓ: Ακόμα τι γινοταν 30 χρόνια πριν...τώρα τι γίνεται έχει σημασία, σε όλα τα επίπεδα.
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Παπαδιά, τέρμα τα ψέματα. Πάρε καμία από τις μάσκες-αλεξιπτωτα σου να προστατευτείς από τις ροχαλες. Σιχαμα.
Ήταν η μέρα πάντως απολαυστική. Μάθαμε ότι οι Ζαιοι θα πουλούσαν την ΔΕΗ και ότι μας έβαλαν στα μνημόνια. Και ακόμα δεν έχει χαθεί εντελώς η ψυχραιμία...
Αλλά οσο αντίστοιχα ο Τσουκαλάς κάνει δημοσιογραφία και συμφωνούν κάποιοι αντί να αξιοποιήσουν την (θεωρητικά) εξαιρετική ευκαιρία απο το τραγούδι "να δείξουν ανωτερότητα" τόσο καταλαβαίνουμε όλοι μαζι ότι το όνειρο τελειώνει...
Βέβαια αυτό είναι ένα τραγούδι με αστεία απήχηση. Ο θάνατος του Ζακ όμως αληθινός. Αλλά άντε, ας τον αφήσουμε αυτόν και ας δεχτούμε "για την οικονομία της συζήτησης" ότι ήταν περιθωριακός και...την πατησε.
Τι λένε οι εξηγήσεις των γερμανικών αρχών για το θάνατο του συμπατριωτη μας αντίστοιχα;Ευτυχως που δε πουλησαν οι Ζαιοι την ΔΕΗ. Το πολυ 10μυρια το τιμημα και οι ζημιες δικες μας. Αντρικια πραγματα...
-
Ναι μωρέ, έτσι είναι.
Γιατί δεν την πούλησαν λοιπόν; Δε θα το ψηφίζανε οι δεξιοί;
Τα "αντρικια" της ΝΔουλας πάντως μέσα στην ενεργειακή κρίση ήδη τα βλέπουμε. Πληρώνουμε εμείς οι καταναλωτες τίποτα;Κατανοούμε...105-608 και ακόμα τρελιτσα. Αλλά λιιιιγη υπομονή, να κλείσουνε τα αφεντικά πρώτα.
Τα ραφαλ πού είναι; Τα ρέστα για τα των Ισπανών από τον επόμενο αρχηγό του ΚΙΝΑΛ, οποιος και αν είναι. Οι πορδεμος είναι τόσο blocking minority όσο το κράτος στην...ΕΗ. -
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ναι μωρέ, έτσι είναι.
Γιατί δεν την πούλησαν λοιπόν; Δε θα το ψηφίζανε οι δεξιοί;
Τα "αντρικια" της ΝΔουλας πάντως μέσα στην ενεργειακή κρίση ήδη τα βλέπουμε. Πληρώνουμε εμείς οι καταναλωτες τίποτα;Κατανοούμε...105-608 και ακόμα τρελιτσα. Αλλά λιιιιγη υπομονή, να κλείσουνε τα αφεντικά πρώτα.
Τα ραφαλ πού είναι; Τα ρέστα για τα των Ισπανών από τον επόμενο αρχηγό του ΚΙΝΑΛ, οποιος και αν είναι. Οι πορδεμος είναι τόσο blocking minority όσο το κράτος στην...ΕΗ.Το γνωστο παραληρημα. Βρε μην ανησυχειτε, ξερετε πως ειναι αυτα. Να φτιαξει λιγο κρατος ο μουτζουρης κι εσεις να φατε διοριζομενοι απο τα ετοιμα. Δεη δεν θα υπαρχει αλλα η διαστημικη υπηρεσια ειναι οτι πρεπει. Το διαστημα ανηκει στα ΟΥΦΟ του.
-
Στιγμες απο το μελλον των αριστερων αστροναυτων, συνδικαλιστων αγωνιστων
Ελλας λαος στον Γαλαξια.
Η χουντα δε τελειωσε το 73.Δωστε τον Κρονο στο λαο του.
ΚΚΕ μλ ψωμι, παιδεια οικοπεδα στον Δια
-
μλΚΚΕ στον Δία οικόπεδα παιδεία ψωμί
-
Ζουμ τριαλαριλαρομ. Βρισε πλάγια και νόμισε ότι με θίγεις.
Δια, ένα οικόπεδο παρακαλώ και ένα Samara να θυμηθώ τα νιάτα μου, αλλά με Wankel μοτέρ...
-
Σιγα μη σε πληγωσω. Δεν εχω τετοιες ανησυχιες. Αλλωστε ως ΙΥ εγω σε στηριζω. Σχωρα με που δε το κανω με χαρα και φιλοτιμο την ωρα που εσυ απο μενα και τους ομοιους μου ζητας το μερτικο σου. Με πλαγια μπινελικια παντα...
-
Έρχεσαι στο φροντιστήριο μου και με πληρώνεις; Σοβαρεψου επιτέλους.
Μην αγχώνεσαι, χωριάτης είμαι, με (δήθεν) μεσαιοταξιτες δεν έχω νταραβερια. -
Μη θυμωνετε ρε παιδιά, εκτός απ ρυτίδες, είναι κι ο κίνδυνος να χαθεί η αστική ευγένεια των δεξιών!
Λοιπόν, Ζήτω ο Μητσοτάκης!
Μαμιέται ο Τσίπρας!Καλύτερα τώρα; ηρεμήσατε λίγο;
-
Τέλος πάντων....
Καλή βδομάδα να χουμε!
Εξαιρετικοί στίχοι!
Απόλυτα εύστοχοι και αληθινοί ένας προς ένας!
Ναζί , ρουφιάνοι , χαφιέδες, κομματοσκυλα χειροκροτητες , καταπατητές, χεστες και δειλοί , ηλίθιοι ψεκασμενοι ,υποκριτές χριστιανοί, περιμένουν να έρθει η προκοπή σε μια κοινωνία που την έχουν αφήσει στα χέρια κλεφτών και λωποδυτων . -
Γιατί δεν μαζεύεστε σε καμιά πλατεία, να παίξετε κλωτσοπατινάδες;
-
Κοίτα ρε κάτι πράγματα...
#New_Dealocracy
#Kouli_ase_ta_ntolmadakia_sou_rxetai_pizza_XXXXL -
Μη θυμωνετε ρε παιδιά, εκτός απ ρυτίδες, είναι κι ο κίνδυνος να χαθεί η αστική ευγένεια των δεξιών!
Λοιπόν, Ζήτω ο Μητσοτάκης!
Μαμιέται ο Τσίπρας!Καλύτερα τώρα; ηρεμήσατε λίγο;
Ναι αλλά οι ρυτίδες και γκρίζοι κρόταφοι είναι λεπτομέριες που ερεθίζουν τις γυναίκες.
-
αυτό που έχω καταλάβει απ' την ιστορία που έχω ακούσει πολλές φορές, είναι πως για να γ@μήσει δεξιός το '80, έπρεπε να πάει σε κομμουνιστική χώρα φορτωμένος δώρα... πρέπει να έπεφτε πολύ φτύσιμο απ' τις Πασόκες, την εποχή της περμανάντ!...
Παλιότερα υπήρχε ένα νήμα που ανεβάζαμε κορυφαίες, αστείες κύρια, αναρτήσεις. Ένα νήμα που είχε κάνει θραύση για αρκετό καιρό. Πρέπει να ομολογήσω ότι γαμήθηκα στο γέλιο όταν το διάβασα αυτό!!!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2