-
Γιατί ρε παιδιά ; Τι είναι τα 150 άλογα του 1.5 ; Μουλάρι ο Αστραχάν;
Ωραίος!
Όχι μουλάρι, απλά δοκίμασε τον 1.0 με τα 95 ή τα 110 άλογα και δεν...
ΥΓ.Η έκδοση με τον 1.5 θα βγει το 22....
-
O άνθρωπός σου Φάνη!.
Γύρω στο 5:00, τα χώνει για τα manual και γουστάρει τα αυτόματα (αν και DSG το συγκεκριμένο).
Εχει 100% δίκιο...!! Είναι η -λάθος- αίσθηση ότι με το χειροκίνητο 'ελέγχεις' το αυτοκίνητο 'κάνεις ό,τι θες' κλπς μπούρδες που ξεστόμιζα και εγώ όταν δεν είχα οδηγήσει αυτόματα. Όταν το 99% του κόσμου αλλάζει λάθος ταχύτητες και το 90% δεν ξέρει να αλλάξει σωστά και το 99.9% δεν μπορίε να ξεκινήσει σε μια ανηφόρα χωρίς να πατινάρει τον συμπλέκτη. Απομεινάρι (και απολίθωμα) μιας άλλης εποχής (του ψυχρού πολέμου), μαζί με τις πλατίνες και το χειροκίνητο αβάνς (αυτά γιατί δεν τα αναπολούν οι purists!?!?!).
Tα είπα και ξελάφρωσα....
-
#manual_mexri_telous(ton MEK)
-
Ρε συ Fanis75 παίζει τελικά η 'αναφορά σχολίου'; Για πες; Έκανα δοκιμή.
-
Το γεγονός ότι είσαι διπλός λογαριασμός απορώ ποτέ θα το δουν οι mods...
Δεν εχει τετοια εργαλεία δυστυχώς η πλατφόρμα του Φορουμ εαν εσυ το γνωρίζεις με αποδείξεις ενημέρωσε μας σε παρακαλώ ωστε να ληφθούν τα αντίστοιχα μέτρα.
Ρε συ Fanis75 παίζει τελικά η 'αναφορά σχολίου'; Για πες; Έκανα δοκιμή.
Φυσικά και παίζει. Αλλα οπως εχω ξαναγράψει, εμένα ΔΕΝ μου ερχεται ειδοποίηση οτι εγινε αναφορά σε κάποιο ποστ. Οποτε θα το δω οταν τύχει ή εαν μου το πει καποιος, οπως εσυ τώρα. Στο Admin δεν ξέρω πηγαίνει ειδοποίηση.
-
Οχι δεν το γνωρίζω, η φρασεολογια όμως θυμίζει κάποιο συγκεκριμένο μέλομε άλλον λογαριασμό. Μάλιστα αναφέρει γεγονότα που έγιναν πριν γίνει μέλος του forum.
Αν δεν μπορεί να το δείξει η πλατφόρμα τότε και εγω δεν θα παίξω την κολοκυθια με το συγκεκριμένο μέλος. Μπορεί και να μην είναι διπλός λογαριασμός και να μας παρακολουθούσε καιρό πριν και να είπε να γράψει σε δύο τρια θέματα, αλλά να μας 'την πει' βγάζοντας το άχτι του για τις ασχετοσύνες μας και να εξαφανίζεται πάλι.
Νομιζω υπάρχει τρόπος να διαπιστωθεί αλλά δεν είμαι ειδικός οπότε το αφήνω το θεμα
-
Γενικά θετικά στο review ο Marek δεν έπαθε και σοκ, θα σταθώ στο 'το jazz έχει καλύτερη ηχομόνωση'.
-
Ωχ, άρχισαν τα όργανα.....
Να το πάλι το jazz... Και σε χώρους καλύτερο φαίνεται να είναι το jazz, και 10 αερόσακους έχει και full hybrid με ρεκόρ καταναλωσης στην κατηγορία και καλό τουλάχιστον στα χαρτιά αυτοματο κιβωτιο έχει και......ειναι πανάκριβο
-
Αυτό το Jazz... μιλάμε για σχεδιαστικό χάλι ολκής.
Έχει μολύνει όλα τα topic. -
Καλά η Corvette τον εκκεντροφόρο ακόμα μέσα στο V τον έχει.
-
Καμιά Fabia θα αγοράσει κανείς;! Αφήστε τα muscle cars και τις Ferrari για όταν κερδίσουμε κάνα 20€ στο Ξυστό!
Σας είχα πει, το καλοκαίρι που είχαμε πάει με ενα Panda σε ένα επαγγελματικό δείπνο, όταν φεύγαμε δίπλα είχε παρκάρει μια McLaren!
-
Όσο εμείς κάνουμε άσκοπες αναλύσεις το group ανακοίνωσε το αυτονόητο, τέλος στα manual μέχρι το 2030.
https://www.autoblog.gr/2021/08/28/h-vw-katargei-ta-xeirokinhta-kibwtia/
-
..και τέλος στις Μ.Ε.Κ μέχρι το 2035 και αυτόνομη οδήγηση, να σε πηγαίνει μόνο του, κ.λ.π μέχρι τότε θα έχουν γίνει σημαντικότερα πράγματα από την κατάργηση του μοχλού που ούτως ή άλλως θα έχει σταδιακά εκλείψει.
Γι' αυτό πάρτε τα τελευταία manual σας παιδιά, είναι είδος υπό εξαφάνιση.
Εγώ ΚΑΙ manual, KAI M.E.K, KAI diesel! Υπερατου..
-
-
Πότε το περιμένουμε ξέρει κανείς;
Αυτά τα μαύρα πλαστικά στις ρόδες τι είναι; Γνωρίζουμε; -
Αεροδυναμικά βοηθήματα
-
Και σε τι βοηθούν τα πλαστικά στις ρόδες; Ασε που κάνουν άσχημη την ζάντα. Ισως βοηθούν μόνο στο να μην φαίνεται η μαυρίλα από τα τακάκια.....
-
Για να τα βάζουν θα βοηθούν. Πάντως αεροδυναμικά είναι.
Μη ξεχνάς είναι το πιο αεροδυναμικό αυτοκίνητο της κατηγορίας του. -
Τιμές του νέου Skoda Fabia.
https://www.autoblog.gr/2022/02/01/oi-times-ths-skoda-fabia/
-
15 χιλιάρικα τελική τιμή είχα πάρει το 2018 το TSi Style 110ps.
Τώρα έχει 19 χιλιάρικα και υποθέτω χωρίς μεταλλικό χρώμα.
Απίστευτη αύξηση για σούπερ μίνι και Skoda.
Skoda Fabia MK4 2021