-
Δυνατοτητα για πμ υπαρχει ? Ή αντι αυτου υπαρχει το προσωπικο chat?
-
@alexandros-k said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Δυνατοτητα για πμ υπαρχει ? Ή αντι αυτου υπαρχει το προσωπικο chat?
Αυτό είναι το ΠΜ Αλέξανδρε, το προσωπικό chat. Το όνομα μπερδεύει αλλά στην ουσία είναι Προσωπικά Μηνύματα.
-
Μετά από κάποιο πρόβλημα που είχα, ο λογαριασμός μου αποκαταστάθηκε. Όσο όμως δεν ήταν ενεργός, δεν είχα τρόπο να επικοινωνήσω με τους admin.
Υπάρχει κάποιος τρόπος για επικοινωνία εκτός σύνδεσης; -
Τραγικό να σου βγάζει σε κάθε ενότητα πρώτα τις παλαιότερες και το ίδιο χάλι σε κάθε θέμα!
Είναι ιδέα μου ότι πλέον ελάχιστοι γράφουν ως απόρροια του τραγικά χαοτικου περιβάλλοντος;;; -
@ggab said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Τραγικό να σου βγάζει σε κάθε ενότητα πρώτα τις παλαιότερες και το ίδιο χάλι σε κάθε θέμα!
Είναι ιδέα μου ότι πλέον ελάχιστοι γράφουν ως απόρροια του τραγικά χαοτικου περιβάλλοντος;;;Καλησπέρα, ήταν μια προσωρινή αλλαγή την οποία έχουμε ήδη αναιρέσει.
Τώρα πρέπει να είναι οκ. -
Σε όποια ενότητα μπω βλέπω θέματα προ 10ετιας και πρέπει να πατήσω την τελευταία σελίδα. Εκεί επίσης μου βγάζει πρώτα τα σχόλια που έγιναν όταν άνοιξε το θέμα και πρέπει πάλι να πατήσω την τελευταία σελίδα. Αρκετά κουραστικό και αφιλόξενο περιβάλλον για κάτι που υποτίθεται ότι ανανεώνεται.
-
@ggab said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Σε όποια ενότητα μπω βλέπω θέματα προ 10ετιας και πρέπει να πατήσω την τελευταία σελίδα. Εκεί επίσης μου βγάζει πρώτα τα σχόλια που έγιναν όταν άνοιξε το θέμα και πρέπει πάλι να πατήσω την τελευταία σελίδα. Αρκετά κουραστικό και αφιλόξενο περιβάλλον για κάτι που υποτίθεται ότι ανανεώνεται.
Καλησπέρα, η ταξινόμηση αλλάζει κατα την προτίμηση του χρήστη.
Η προκαθορισμένη είναι απο τα παλαιότερα προς τα νεότερα. Αν δεν σας βολεύει την αλλάζετε.Επίσης δοκιμάστε να κλείσετε τον browser και ξαναμπείτε γιατί από την προηγούμενη αλλαγή ρύθμισης που είχαμε κάνει το απόγευμα μπορεί να ο browser σας να έχει αποθηκευσει cache.
-
@andreas72 said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
@aea4tf said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
@αντρεας72 said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Συμμετείχα στο Forum ως ΑΝΔΡΕΑΣ72 αλλά εδώ και αρκετές ημέρες δεν μπορώ να κάνω Log in. Προσπαθώ να κάνω τη διαδικασία ανάκτησης του password, αλλά δεν λαμβάνω κάποιο μήνυμα.
Θεώρησα ότι ο λογαριασμός μου έχει διαγραφεί αλλά όταν προσπάθησα να κάνω έναν νέο, το email μου φαινόταν ότι ήταν δεσμευμένο. Αναγκάστηκα να κάνω νέο λογαριασμό (με "δανεικό" email) για να μπορέσω να σας κοινοποιήσω το πρόβλημα. Μπορεί παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει να ανακτήσω τον προηγούμενο λογαριασμό μου;Καλημέρα,
Το πρόβλημά σας ήταν αρκετά πολύπλοκο και για αυτό υπήρξε καθυστέρηση στην επίλυση. Παρακαλώ επιβεβαιώστε ότι το e-mail σας είναι το akar****tis@gmail.com , ώστε να σας αποστείλουμε εκεί οδηγίες αν συνεχιστεί το πρόβλημα. Πρέπει να έχετε ήδη ένα e-mail με τον νέο κωδικό σε αυτό το mail. Κοιτάξτε και τα spam σας, αν δεν το βρείτε στα εισερχόμενα. Αν όχι παρακαλώ ενημερώστε μας.
Στην διάθεσή σας
4TFΚαλημέρα σας,
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Η ηλεκτρονική μου δ/ση είναι αυτή που αναφέρατε αλλά δεν έχω λάβει κάποιο e-mail (έχω ελέγξει και τα spam).Το πρόβλημα μου επιλύθηκε. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείξατε.
-
Τώρα είναι εντάξει. Με τα εικονίδια πάντως είναι λίγο δύσκολο και θέλει εξοικείωση για τη λειτουργία του κάθε ένα.
-
Δεν γίνεται να μεγαλώσουν τα fonts?
-
Καλησπερα. Στο θεμα περι λιπαντικων γενικως απο το 2009 παει στο 2020. Χαθηκαμε λιγο.
-
Η Αναζήτηση έχει θεματάκια.
Kαι όχι μόνο η Αναζήτηση, αλλά και η ταξινόμηση των απαντήσεων στα νήματα, είναι ότι νάναι. -
Το τοπικό για τα τροχαια τυχήμτα που εξαφνιστηκε ρε παιδιά?
-
Υπήρχε και ένα topic που έμπαιναν φώτο από αυτοκίνητα που βλέπαμε στο δρόμο. Δεν μπορώ να το βρω.
-
@katafractos17 said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Υπήρχε και ένα topic που έμπαιναν φώτο από αυτοκίνητα που βλέπαμε στο δρόμο. Δεν μπορώ να το βρω.
https://forum.4troxoi.gr/topic/37307/περί-αυτοκίνησης-carspotting/3701?page=186
Αυτό μαλλόν...
-
@dgrgtc said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
@katafractos17 said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
https://forum.4troxoi.gr/topic/37307/περί-αυτοκίνησης-carspotting/3701?page=186
Αυτό μαλλόν...
Δεν νομίζω ότι είναι το συγκεκριμένο μιας και απ' ότι βλέπω είναι ανενεργό από το 2006.
Ευχαριστώ πάντως γιατί μου έδωσες ιδέα και το βρήκα.
Carspotting [#7] -
Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει να γράφει στο προφίλ μου ότι έχω reputation 17?
-
@megane98hp said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει να γράφει στο προφίλ μου ότι έχω reputation 17?
Μάλλον η "φήμη βαθμολογία" που έχεις πάρει από άλλους χρήστες τα upvote δηλαδή είναι 17 θετικά...
-
Όταν βάλουμε το φόρουμ στο κινητό ως "εφαρμογή" βλέπω πως αρχίζει και κολλάει το μενού επιλογών πολύ τελευταία.
Επίσης, εφόσον έχουμε την επιλογή να ανοίγει το μενού αριστερά ή δεξιά στην οθόνη, καλό θα ήταν να μετακινείται και το αντίστοιχο "κουμπάκι" αν είναι δυνατόν.
-
@dgrgtc said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
@megane98hp said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Μάλλον η "φήμη βαθμολογία" που έχεις πάρει από άλλους χρήστες τα upvote δηλαδή είναι 17 θετικά...
Ε ρε γίναμε facebook. Τόσα like τόσους φίλους και πάει λέγοντας!!!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]