-
αφου ειπαμε πιο πανω ρε συ κουκο..
μπορει να ειναι 'κολλητος' -
Ο χρήστης tm έγραψε:
αφου ειπαμε πιο πανω ρε συ κουκο..
μπορει να ειναι 'κολλητος'Στη χρονολογία μπορεί να το 'παραβλέψουν' αλλά στα φανάρια μάλλον έχει δίκιο ο κουκ.
-
λοιπόν θα πω και εγώ τη γνώμη μου ως γνήσιος μαθητής του D-Jet
είναι 126 500αρα. θα την βρείτε και σε πολλές αγγελίες ως ιστορικό του 82!
η επιλογή της ημερομηνίας με είχε προβληματίσει γιατί ο ίδιος έχει αγγελία και για μια 560 sec του 82, που δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.
κατέληξα στο συμπέρασμα οτι συμβαίνει το εξής:
αν το αυτοκίνητο είναι 25ετιας μπορείς με υπεύθυνη δήλωση οτι το αυτοκίνητο είναι νόμιμα στη χώρα να πάρεις πινακίδες ιστορικού. οπότε ο τύπος έχει δηλώσει ψευδώς οτι είναι του 82 (2007-1982=25) έχει δηλώσει ψευδώς πιθανότατα οτι είναι νόμιμα στη χώρα και ψάχνει να το πουλήσει κιόλας να τραβάει τα μαλλιά του (όσοι έχουν δηλαδή) ο επόμενος -
on second thought μπορείτε να τον δώσετε στεγνά να πάει το αυτοκίνητο στον ΟΔΔΥ και να το πάρω απο εκεί μωρά παρθένα
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
............
Έναν με 'φτιαγμένο' μπράβα που προκαλεί σε φανάρι όπελ ζαφίρα οπισί, πως τον χαρακτηρίζει κανείς; Ενέδωσα στον πειρασμό , έμεινε 50 (από τα 100) μέτρα πίσω, με πέρασε μετά με 140++, τον ξαναπέρασα σε ανήφορο με ορατότητα και μετά ... έστριψε αριστερά.
Μουρλόμερες...
.................Ήταν μπράβα ή μπράβο?
Πασχάληηηηηηηη... Τι έκανες πάλι ρε? Το ήπιες το τήλιο σου?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ήταν μπράβα ή μπράβο?Πασχάληηηηηηηη... Τι έκανες πάλι ρε? Το ήπιες το τήλιο σου?
Μπράβα. Ο Πασχάλης μάλλον μ' έχει, στα φανάρια.
-
Μπραβα...μπλιαχχχ
-
+1 ΜΠΛΙΑΧ,ΜΠΛΙΑΧ.ΜΠΛΙΑΧ!
Αυτός με τη Mercedes,μας την είχε κάνει και εμάς έξω από την Αιγείρα,ερχόμουν με ένα θείο μου από Αθήνα με Alfa Romeo 75 trofeo και δεν τον άφηνε να τον προσπεράσει. -
*Στην ετήσια έκθεση της η Transparency International κατατάσσει την Ελλάδα - μαζί με την Πολωνία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία - ως τις ποιο διεφθαρμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ενδεικτικά, η Ελλάδα βρίσκεται 56η στη διεθνή κατάταξη, κοντά στην Ιορδανία, το Ομάν, τη Ναμίμπια και τις Σεϊχέλες, ενώ στις πρώτες 20 θέσεις της ίδιας λίστας βρίσκονται χώρες όπως η Σιγκαπούρη, η Ιρλανδία, η Αγγλία και οι ΗΠΑ.
Στην ετήσια έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας για την επιχειρηματικότητα η Ελλάδα καταλαμβάνει την τελευταία θέση όλων των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς καταλαμβάνει στη διεθνή κατάταξη την 100ή θέση, κάτω από την Πολωνία που είναι προτελευταία στην 75η θέση. Στην 100ή αυτή θέση η Ελλάδα βρίσκεται μαζί με χώρες όπως η Ουρουγουάη, η Δομινικανή Δημοκρατία, η Σρι Λάνκα και η Αιθιοπία, ενώ στις πρώτες θέσεις της λίστας εμφανίζονται και πάλι χώρες όπως η Σιγκαπούρη, η Ιρλανδία, η Αγγλία και οι ΗΠΑ. Για τη διαμόρφωση του δείκτη της επιχειρηματικότητας, η Παγκόσμια Τράπεζα παίρνει υπόψη τις γραφειοκρατικές δυσκολίες για να ανοίξει ή να κλείσει μια επιχείρηση, την ισχύ των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων, την ευκολία εισαγωγών και εξαγωγών, το ύψος της φορολογίας και το εργασιακό καθεστώς. Σε όλους αυτούς τους δείκτες η Ελλάδα εμφανίζεται ως η ποιό εχθρική για την άσκηση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων χώρα της Ευρώπης.*
-
Καλημέρα.
Σαν κράτος σε αυτό τον τομέα ήμαστε για κλάματα.
Έχεις καμιά πιο πλήρη αναφορά αυτού του θέματος, να το δείξω κάπου που θέλω;
-
Αν εννοείς κάτι σαν ένα άρθρο με σχόλια επί των πινάκων όχι, δεν έχω τπτ. Και για να σου πω την αλήθεια, αποφεύγω τις αναφορές των 'πολιτικών αναλυτών' γιατί είναι πάντα έντονα χρωματισμένες πολιτικά.
Αλλά νομίζω ότι στα λινκ θα βρεις τόσα στοιχεία που θα είναι εύκολο να δείξεις αυτό που θέλεις. Μπορείς να κάνεις και συγκρίσεις με περασμένα χρόνια... -
Κοίταξα τα links που έχεις βάλει (αν και στην αρχή τα πέρασα για λέξεις και όχι links), απλά είναι κάπως πολύπλοκα για να τα καταλάβει μεγάλος άνθρωπος. Και έψαχνα για κάτι πιο ¨απλό¨.
Ευχαριστώ
-
Ασπρόπυργος, Λ. ΝΑΤΟ, Νο τετρακόσιακάτι, όποιος το βρει να παίξει κάνα λότο...
Ένας τεράστιος δρόμος με ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ οικόπεδα γεμάτος επιχειρήσεις, σε ΑΘΛΙΑ κατάσταση (ο δρόμος ΚΑΙ τα προαύλια των επιχειρήσεων), ΔΙΧΩΣ ΑΡΙΘΜΗΣΗ. Τι 'Λ. ΝΑΤΟ τόσο' λες, ρε φίλε, αφού νούμερα δεν γράφει πουθενά; Η συνεννόηση γίνεται στο στυλ 'Τι βλέπεις μπροστά σου;' 'Αυτό' 'Α, κατάλαβα. Κάνε αναστροφή και σε 2 χλμ θα μας βρεις αριστερά σου'...Μπήκα, ακολουθώντας τέτοιου τύπου οδηγίες, σ' ένα 'χωριό'. Όποιος μπει εκεί νύχτα, έμπλεξε. Κάτι τεράστια άγρια σκυλιά παντού και σπαστά Ελληνικά, όποιος μιλάει Ελληνικά δλδ. Και στο τέρμα (ή την αρχή) της Λεωφόρου, μια τεράστια αλάνα γεμάτη σκουπίδια και παράγκες γύφτων.
Ο ακόλουθος κύριος βρέθηκε μπροστά μου και περίμενα να δω πότε θα απογειωθεί. Τον πέρασα, εννοείται, όσο συντομότερα μπορούσα...

Πήγαινε με 110 - 120 χαω και με το αυτοκίνητο να μην πατάει στο δρόμο από την άνωση. Έστριψα προς Τρίπολη, ελπίζοντας να γλιτώσω. Έστριψε κι αυτός. Μετά από λίγο χάθηκε από πίσω μου, ελπίζω το κρεβάτι να μην προσγειώθηκε στα μούτρα άλλου...
Μα χάθηκε μια τριχιά, ρε Έλληνα; Με λάστιχα και γαντζάκια; Κι αν αναρωτιέστε ναι, περάσαμε από τουλάχιστον δυο μπλόκα μπάτσων... -
ililias
δεν λες καλά που έβαλε και αυτά... ...το Ν στο τζάμι ισχύει άραγες ;
-
-
-
Ήταν και πολλά, πανάθεμά τα!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
:ysterical:
Ήταν και πολλά, πανάθεμά τα!Λες να λυπήθηκαν κανένα πακετάκι;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
:ysterical:
Ήταν και πολλά, πανάθεμά τα!Λες να λυπήθηκαν κανένα πακετάκι;
Τα περισσότερα. Καίνε λίγα για να πούνε ότι έκαψαν και τα υπόλοιπα τα πουλάνε.
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.
-
Μπορεί να σκέφτηκαν και την έλλειψη που θα έχουμε φέτος, πάντως. Ανέβηκαν και οι τιμές, άστα.
Είναι τρελοί, αυτοί οι Έλληνες...