-
Θα προβληματιζόμουν μεταξύ RX-8 cosmo και Clio RS.
Aν ήταν να αποφασίσω αυτή τη στιγμή, θα πήγαινα για το Renault.
-
MX5 2.0 Sport κ εγω. Μονοδρομος.
-
Κανονικά η απάντηση πέρα του ποιο μας αρέσει και μας κάνει κλικ, όταν έχεις τα χρήματα και μπεις στην αντιπροσωπεία να το κλείσεις, είναι η εξης ΜΙΑ: όποιο είναι ετοιμοπαράδοτο!
Να το πάρεις να φύγεις να το χαρείς!
-
Audi A3 Sportsback 1.8TFSI με DSG (S-tronic το λέει η Audi νομίζω), xenon, κτλ
-
MX-5 ή 120i
-
-
πολύ πέραση έχει το clio RS ... αλλά τελικά φαίνεται ότι πολύ λιγότεροι τελικά το αγοράζουν όταν φτάσει η ώρα της κρίσης ....
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
πολύ πέραση έχει το clio RS ... αλλά τελικά φαίνεται ότι πολύ λιγότεροι τελικά το αγοράζουν όταν φτάσει η ώρα της κρίσης ....Κοίτα τι λέει ο γιατρός στο αρχικο πόστ
[quote]Έχετε μέχρι 35.000
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Θα ήμουν μεταξύ Clio RS R27 και Golf Gti Ed30 DSG.
Κωσταντίνε δεν σου φτάνουνε τα λεφτά.. 36+ πάει η βασική έκδοση του GTi με το DSG.. Αν βάλεις και κανά 2 extra, τσουπ, 40αρισες...
Λάθος! Το κανονικό Golf GTi DSG (και όχι το Edition 30), εξοπλισμένο με αρκετά extra όπως Xenon, Ηλιοροφή, Υποβραχιόνιο και κάτι άλλα ψιλά, φθάνει γύρω τις 35.000-35.500 τελική τιμή.
Τη δική μου επιλογή την καταλάβατε...
Για το edition30 μίλαγα.. Κατά τα άλλα, έχεις απόλυτο δίκιο για το απλό GTi..
-
μάλλον δεν το κατάλαβα αρχικά !!! γιατί μέχρι τώρα με την λογική του γιατρού στο αρχικό post αγόραζα τα αυτοκίνητα !!!!
-
MX-5 (NC) 2.0 Sport
ή
MX-5 (FL) 1.8 Sporty (οπως και θα κάνω άλλωστε) -
ΕΚΔΟΣΗ
ALFA 159
1,9 JTS DistinctiveΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ EΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΕΙΔΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ROSSO ALFA (ΚΩΔ. 289)
ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 8Χ18'' ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ 235/45 (7 ΟΠΕΣ)
ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗ ΓΥΑΛΙΝΗ ΗΛΙΟΡΟΦΗ
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ BI - XENONΣυνολο 35250..
-
Opel Zafira 1,9 CDTI Cosmo , manual με έγχρωμη οθόνη και CD70 + CosmoPack + Xenon με AFL+αυτόματα φώτα , υαλοκαθαριστήρες,ηλεκτροχρωματικό καθρέπτη,cruise control ( είναι στάνταρντ ) +sport switch.

-
πεζό μεν αλλά πραγματικότητα...
θα κράταγα το χοντάκι μου που στην τελική είναι 6 μηνών και θα πρόσθετα σε όσα έχω τα 35 χιλιάρικα για την οικοδομή που ετοιμάζω...
Μετά με τα νοίκια θα έπαιρνα ότι ήθελα δίνοντας για προκαταβολή το χοντάκι μου... -
βέβαια αυτό θα το έκανα σε....5 χρόνια. Είναι πολλά τα λεφτά...
-
Παίδες, spyros.s για την ακρίβεια, το ερώτημα είναι σαφές: 35Κ για αυτοκίνητο, όχι γενικώς για ξόδεμα.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Παίδες, spyros.s για την ακρίβεια, το ερώτημα είναι σαφές: 35Κ για αυτοκίνητο, όχι γενικώς για ξόδεμα.το ξέρω...απλά ο καθένας με τον πόνο του...
-
Cadillac BLS 2.0T με 175ps (34990
-
dodge nitro
-
SUV έχω άρα Golf Gti. (Απλό, όχι επετειακό)
Θα ψηνόμουν και για ένα καλοδιατηρημένο MR2...
35.000 Ευρώ προς αγορά αυτοκινήτου