-
Παιδιά καλησπέρα.
Είμαι νέος οδηγός και το δίπλωμα το απέκτησα πριν μία βδομάδα. Ωστόσο θα έρθει στα χέρια μου τέλη Αυγούστου,
τώρα έχω απλώς την βεβαίωση ότι πέρασα.Χθες πήρα αυτοκίνητο, του οποίου εγώ θα είμαι ο βασικός οδηγός.
Ωστόσο θέλω να δω αν υπάρχει καμία ασφαλιστική που να μην χρειάζεται φωτοτυπία διπλώματος.
Ξέρει κανείς για κάποια ; Καμιά anytime? Mydirect? -
Παιδιά καλησπέρα.
Είμαι νέος οδηγός και το δίπλωμα το απέκτησα πριν μία βδομάδα. Ωστόσο θα έρθει στα χέρια μου τέλη Αυγούστου,
τώρα έχω απλώς την βεβαίωση ότι πέρασα.Χθες πήρα αυτοκίνητο, του οποίου εγώ θα είμαι ο βασικός οδηγός.
Ωστόσο θέλω να δω αν υπάρχει καμία ασφαλιστική που να μην χρειάζεται φωτοτυπία διπλώματος.
Παιδιά καλησπέρα.
η ασφαλεια θα σου ζητησει την αδεια του οχηματος, οχι το διπλωμα σου
η ασφαλεια βγαινει στο ονομα του κατοχου του οχηματος, ο οποιος δεν ειναι απαραιτητο να εχει διπλωμα οδηγησης
αυτο γιατι δεν σημαινει οτι θα το οδηγει ο κατοχος οπωσδήποτε, μπορει να το οδηγει ο καθενας
αλλά ο εκαστοτε οδηγος του οχηματος, θα πρεπει να ειναι κατοχος διπλωματος, για να ειναι νόμιμος -
Aκόμα και άλλον να βάλεις σαν κύριο οδηγό θα πρέπει να δηλώσεις ότι θα οδηγηθεί και απο άτομο κάτω των 23 ετών ή που έχει πάρει πρόσφατα δίπλωμα.Υπάρχει κάποιο επασφάλιστρο αλλά έτσι θα είσαι καλυμένος ότι δεν θα εχεις προβλημα αν τύχει κάτι.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Aκόμα και άλλον να βάλεις σαν κύριο οδηγό θα πρέπει να δηλώσεις ότι θα οδηγηθεί και απο άτομο κάτω των 23 ετών ή που έχει πάρει πρόσφατα δίπλωμα.Υπάρχει κάποιο επασφάλιστρο αλλά έτσι θα είσαι καλυμένος ότι δεν θα εχεις προβλημα αν τύχει κάτι.συμφωνω με τον συμφορουμιτη adensa. παλια το επασφαλιστρο ηταν 30% δεν ξερω τωρα τι παιζει. δεν ξερω αν γινει καμια στραβη, καλυπτεσαι με τη βεβαιωση πως περασες τις εξετασεις και συγχαρητηρια και με προσοχη στο δρομο εγω οταν πηρα δπλωμα αυτοκινητου δε δινανε χαρτι. πηγα πηρα το τουτου του μπαμπα μου και για κακη μου τυχη επεσα σε μπλοοοοκο. μα μου κυρ αστυνομε χθες περασα τις εξετασεις κλπ κλπ. εφαγα μια δικασιμο και το εδειξα στο δικαστη το διπλωμα
-
Παιδιά ευχαριστώ.
Βρήκα την άκρη!
Ασφάλιση χωρίς το δίπλωμα