-
Ποιόν θεωρείτε κορυφαίο οδηγό όλων των εποχών στην F1;
Εγώ προσωπικά ψηφίζω τον Σέννα.
Δεν μπορούσα να βάλω περισσότερες επιλογές και έβαλα τους οδηγούς με τις μεγαλύτερες επιτυχίες. -
Δεν μπορούσα να βάλω περισσότερες επιλογές και έβαλα τους οδηγούς με τις μεγαλύτερες επιτυχίες. -
Συναισθηματικά και μόνο έβαλα Hakkinen (να πάρει και καμια ψήφο ο Mika ). Προς θεού, δεν πιστεύω πως ήταν ο καλύτερος ever.
Αν και θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα γνωστά ρητά (διαφορετικές εποχές, πρεπει να ήταν team-mate για να ξέραμε) εγώ πιστεύω πως ο Schumacher είναι ο πιο πετυχημένος (δυσκολεύομαι να γράψω καλύτερος ) -
Πως ειναι δυνατον να ψηφιζεις Σενα και ο Σενα να μην εχει ψηφο;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πως ειναι δυνατον να ψηφιζεις Σενα και ο Σενα να μην εχει ψηφο;και γω Σεννα ψηφισα και πηγε στην μια ψηφο ο βραζιλιανος...
-
Εγώ πιστεύω πως δεν υπάρχει 'ο καλύτερος οδηγός όλων των εποχών'. Είναι τίτλος της αιώνιας τάσης μας να δημιουργούμε και να πιστεύουμε σε είδωλα. Γι' αυτό στις ταινίες τα τρέιλερ ξεκινάνε κάπως έτσι:
'he was the best martial arts fighter...until one day...'
'he was the greatest lawyer in the US...until one day...'
'he was the biggest stock holder in Wall Street...until one day...'
'he was the best spy in CIA...until one day...' -
Γι'αυτο κι εγω ψηφισα τον Φανχιο. Γιατι τοτε επρεπε πρωτα να βγεις ζωντανος απο τον αγωνα και μετα να τον κερδισεις.
Οποτε εκανε το κατι παραπανω σε σχεση με τους επομενους -
Ο Χαμιλτον γιατι δεν μπηκε στην ψηφοφορια;
Με τοσα που διαβαζουμε, συντομα (αν κανει κανα 2 νικες ακομα) θα ειναι στην κορυφη... -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εγώ πιστεύω πως δεν υπάρχει 'ο καλύτερος οδηγός όλων των εποχών'.+1.
-
Οντως δεν υπαρχει...Ειναι κατι τελειως υποκειμενικο...Παρολαυτα ψηφισα καθηγητη...
-
Ο Αλόνσο θα τρέχει για ακόμα 10 σεζόν, δεν μπορούμε να τον κρίνουμε από τώρα
ξεχασατε τον Gilles ρε παιδιά -
Senna ....
-
Ξεχνάτε μια βασική (βασικότατη) παράμετρο.
Ο κάθε οδηγός οδήγησε με βάση κάποιες δεδομένες συνθήκες, και βάσει αυτών κρίθηκε. Σε κάθε εποχή τα ταλέντα που απαιτούνται να έχεις διαφέρουν (έστω και ελάχιστα). Άρα ο εκάστοτε καλύτερος οδηγός της εποχής του μπορεί να μην ήταν αντίστοιχα καλός σε κάποια άλλη εποχή, με άλλες προκλήσεις και απαιτήσεις από αυτόν.
ΣΥντάσσομαι και εγώ (όπως πάντα) με την άποψη ότι δεν υφίσταται καλύτερος οδηγός όλων των εποχών.
-
εζησα χακκινεν κ σουμαχερ οχι πιο πριν ουτε πιο μετα γιατι ανακαλυψα τις μηχανες. τοτε ημουν χακκινεν, αλλα απο οσα εχω διαβασει, ψηφισα σεννα.
τον σουμαχερ δν τον παω μια. κ ποτε δν πιστευα οτι τα αποτελεσματα ειναι ο απολυτος δεικτης για να βγαζουμε συμπερασματα στο ποιος ειναι ο καλυτερος κ ποιος οχι.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ο κάθε οδηγός οδήγησε με βάση κάποιες δεδομένες συνθήκες, και βάσει αυτών κρίθηκε. Σε κάθε εποχή τα ταλέντα που απαιτούνται να έχεις διαφέρουν (έστω και ελάχιστα). Άρα ο εκάστοτε καλύτερος οδηγός της εποχής του μπορεί να μην ήταν αντίστοιχα καλός σε κάποια άλλη εποχή, με άλλες προκλήσεις και απαιτήσεις από αυτόν.Πολύ σωστό!
@vengas: Ο δημιουργός του thread επέλεξε να διαλέξει τους οδηγούς βάσει του αριθμού τίτλων που πήραν [με εξαίρεση τον Mansel...γιατί;], οπότε ο Villeuneuve δε θα μπορούσε να είναι μέσα.
-
Έλα τώρα Opterie... αφού το ξέρω ποιό όνομα σε γαργαλάει να κάνεις... κλικ!
Tip: Το επώνυμό του δεν είναι Πανούσης.
-
Για να είμαι ειλικρινής, θα έβαζα Valentino Rossi...αλλά λέει F1 μόνο
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ο Χαμιλτον γιατι δεν μπηκε στην ψηφοφορια;
Με τοσα που διαβαζουμε, συντομα (αν κανει κανα 2 νικες ακομα) θα ειναι στην κορυφη...+1 ...
-
Fangio γιατί συμφωνώ με τον Greo.