Πρόβλημα με Renault Clio 2002

2 posts / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
georvlac2
Offline
Last seen: Πριν από 1 εβδομάδα 5 ημέρες
Joined: 11/08/2019 - 18:44
Πρόβλημα με Renault Clio 2002

Καλησπέρα σε όλους !έχω ένα πρόβλημα σχετικά με το Renault clio μοντέλο του 2002.Καθως οδηγάω η σταματημενος είμαι η εν κινήσει ξαφνικά ανεβοκατεβαίνουν οι στροφές του κινητήρα και το γκαζι δεν ανταποκρίνεται.

Καθαρισα την πεταλούδα γκαζιού και το έκανε πάλι.Στη συνέχεια έβαλα καινούρια πεταλούδα και πάλι τα ιδια και μου εμφανίζει τσεκ μηχανής και πρόβλημα πεταλούδας γκαζιού.Μετα από αυτό μου είπαν ότι έχει θέμα ο εγκέφαλος και έτσι άλλαξα και τον εγκέφαλο αλλά πάλι τα ίδια με την μόνη διαφορά ότι τώρα μου βγάζει τσεκ μηχανής και πρόβλημα  πεταλ γκαζιού..Έχει κάποιος να προτείνει κάποια λύση γιατί βλέπω να αλλάζω πέταλ γκαζιού και να μου ξαναπαρουσιαζει το ίδιο πρόβλημα 

Ευχαριστώ

 

up
2 users have voted.
bill999
Offline
Last seen: Πριν από 1 εβδομάδα 2 ημέρες
Joined: 10/04/2009 - 10:41
Καλησπέρα φιλε μου,

Καλησπέρα φιλε μου,

Και εμένα τώρα τελευταία το δικό μου κάνει διαφορα. Ανάβει το λαμπάκι με το ελατηριο και με βάζει σε limp mode, επιταχύνει με διακοπές και σήμερα μου άναψε κ ο κινγτηρας με κωδικο σφαλματος Ρ0120.

Έχω ήδη μιλήσει με συνεργείο αλλά κ από εκτεταμένη έρευνα σε φορουμ του εξωτερικου διαπιστσαδ ότι το προβλγμα λύνεται μόνο με αλλαγη- επισκευη πλεξούδας.

Όλοι αλλάζουν αρχικά πεντάλ γκαζιού, επειτα πεταλούδα κ εν τελει λύνονται όλα με επισκευη πλεξουδας.

Το ίδιο επίσης μου ειπε κ το συνεργείο.

up
3 users have voted.

Σχεδιασμός, Ανάπτυξη και Φιλοξενία logo